dijous, 26 de gener de 2012

Parelles artístiques d'Osona i el Vallès Oriental presenten les seves obres a la Garriga

Una parella artística d'Osona creant una de les obres que es presenten

La sala Andreu Dameson i Aspa de la Garriga acollirà divendres 27 de gener, a les 20h, la inauguració de l’exposició Parelles Artístiques, que mostra les obres de la sisena edició del projecte realitzades des de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d'Osona (FCMPPO) i des de l'Associació El Far de la Garriga. L'exposició, que compta amb el suport de l'Obra Social d'Unnim Caixa, romandrà en aquest espai fins el 12 de febrer.
L’acte comptarà amb el relat de l’experiència d’una parella artística de la Garriga i una actuació musical a càrrec de Viqui Amador. En els parlaments també hi intervindran l'alcaldessa de La Garriga, Meritxell Budó, el Regidor de Sanitat i Educació, Albert Jiménez, el president de l'Associació El Far, Joaquim Salvans i la terapeuta ocupacional de la FCMPPO, Marta Molina.  Paral·lelament, el 4 de febrer a les 18h, la mateixa sala acollirà la xerrada de Mercè Torrentallé.
Les persones que visitin l'exposició podran fer "pre-reserva" de les obres que desitgin adquirir a la subhasta que es celebrarà quan s'acabi el recorregut de les exposicions. Després de la Garriga, l'exposició s'instal·larà al Museu d'Història de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.